VÅRA KATTER

VÅRA KATTER

Idag bor det tre härliga katter hemma hos oss. Vilma och Hampus är båda av rasen Brittiskt Långhår och Alice är av den lite mer udda rasen Scottish Fold.

 

Alla tre katter är mycket sociala, gosiga och trevliga individer med en trygg och stabil mentalitet.

 

Självklart bor våra katter med oss inne i huset. De ligger i soffan med oss och myser om kvällarna, bredvid matte vid symaskinen eller på skrivbordet på kontoret. Där någon är finns det i regel alltid minst en katt som ska agera hjälpreda eller assistera som spinnande värmedyna.

 

Dom har även tillgång till en stor kattgård på 24 kvadratmeter som de kan gå in och ut  i bäst de själva vill.

 

Alla tre  katter har som tur är extremt lättskötta pälsar som sällan tovar sig och de kräver inte nämnvärt mycket pälsvård i anspråk. Förutom inför utställningar då det ska badas, schamponeras, fönas, borstas och fejas lite extra.

KORT

PRESSENTATION

ALICE"

CH Barbara Limpopo

Scottish Fold - Kastrerad

Färg:   Blåsköldpadd

Född:  2014-02-18

Alice är nationell champion, (och har ett utländskt CACIB). Men när hon kastrerades så lade vi hennes utställningskarriär på hyllan.

Hon är en supercharmig liten och nätt kattfröken som helt klart vinner tävlingen om husets högst och ljudligaste spinnande katt. Ett underbart ljud som man aldrig kan få för mycket utav. 

Alice är imponerad från Bulgarien.

"VILMA"

Int.CH Alimur´s I Am A Choc

Brittiskt Långhår

Färg:   Choklad 

Född:  2016-03-25

Vilma är internationell champion och saknar idag två certifikat för att bli Grand Internationell Champion. Varav det ena måste vara utländskt Hon är en kärvänlig katt som älskar alla människor som tar sig tid att klappa och kela med henne. Spinner sig högt och ljudligt igenom dagen och är husets sjusovare nummer ett. Det i kombination med att hon tycker att mat är väldigt gott, kan förklara varför hon även är nummer ett gällande husets tyngsta katt. 

Vilma är importerad från Ryssland.

"HAMPUS"

Int.CH Hefaestus Diva Catitta

Brittiskt Långhår - Kastrerad

Färg:   Creme

Född:  2016-03-20

Hampus är internationell champion. Han är en riktig mattegris som allt som oftast hittas nära kring eller helst på sin matte.  

Är den kelsjukaste av dem alla och kommer gärna och buffar och stångas med huvudet för att få klapp och kel. Spelar vi kort så kommer han alltid och lägger sig rätt över korten mitt på bordet så ingen ska kunna undgå att han faktiskt är där. 

Hampus är importerad ifrån Litauen.